Groothandel

We leveren geurstoffen, cosmeticagrondstoffen en aanverwante zaken aan onze klanten in (hoofdzakelijk) de Europese Unie. Ook in kleine hoeveelheden vanaf desnoods 1 gram.

De Hekserij levert veel stoffen en materialen aan veel soorten klanten. We richten ons daarbij allereerst op klanten die onze producten willen gebruiken voor:

We proberen ook klanten te helpen die stoffen nodig hebben voor productie van parfum, andere geurproducten en cosmetica, maar nogmaals: dat is niet onze primaire markt en we zijn daar dan ook niet altijd de meest geschikte partij voor. We verkopen geen stoffen voor welke vorm van inwendig gebruik dan ook. Niet voor voeding, diervoeding, tabak, e-roken of farmaceutische producten.

Indien u kleine hoeveelheden nodig heeft van producten die ook in onze Nederlandstalige webwinkel staan, kunt u meestal het beste daar bestellen, ook als u voor een bedrijf of instelling bestelt. Echter, heeft u een bepaalde kwaliteit nodig, of is documentatie, bijvoorbeeld ten behoeve van cosmetica productie, nodig: neem dan altijd ruim op tijd contact op met onze klantenservice, in ieder geval voor u bestelt.

Geurstoffen

Naast de ruim 300 geurstoffen uit het vaste assortiment zijn enkele duizenden andere leverbaar, in principe al vanaf 1 gram. Daarnaast zijn diverse andere stoffen die gebruikt werden en worden in de parfumwereld leverbaar, zoals diverse oplosmiddelen, hulpstoffen, kruiden en harsen.

Producten buiten ons vaste assortiment zijn relatief prijzig, ook als u een kleine hoeveelheid zoekt. Dit omdat we tijd kwijt zijn aan sourcen, papierwerk, inkoop, onderzoek en dergelijke, maar ook omdat we voor die kleine hoeveelheid die u wil hebben misschien toch zelf een grote hoeveelheid moeten kopen. Ook de levertijd kan daarom lang zijn.

Bij interesse kunt u het beste vragen om beschikbaarheid en prijs via email. Vermeld bij uw aanvraag verder altijd de bedrijfsgegevens.

Waar we goed in zijn

We zijn goed in het vinden van bijzondere geurstoffen, bijzondere kwaliteiten en in kleine hoeveelheden. We kunnen daarnaast bijna altijd alle gewenste documentatie verzorgen. Er is hierbij een grote mits: mits de klant tijd heeft en mits de klant bereid is de kosten ervoor te betalen. Heeft u tijd en wilt u betalen: alles dat redelijkerwijs mogelijk is op dit gebied nemen we aan.

Waar we niet goed in zijn

We zijn niet goed in snel en goedkoop. Zoekt u een voordeliger leverancier dan u nu heeft: het komt regelmatig voor dat we goedkoper zijn, maar we maken er geen werk van. Is de prijs belangrijker dan de kwaliteit en zorg die wij aan onze producten en klanten proberen te besteden: zoek vooral naar een andere leverancier. We doen ook niet aan spoed, we proberen alles zorgvuldig en met aandacht te doen, dat kost tijd. Heeft u die niet: kijk dan vooral verder.