Groothandel

We leveren geurstoffen, cosmeticagrondstoffen en aanverwante zaken aan onze klanten in (hoofdzakelijk) de Europese Unie. Ook in kleine hoeveelheden vanaf desnoods 1 gram.

De Hekserij levert veel stoffen en materialen aan veel soorten klanten. We richten ons daarbij allereerst op klanten die onze producten willen gebruiken voor:

We proberen echter ook klanten te helpen die stoffen nodig hebben voor productie van parfum, andere geurproducten en cosmetica. We verkopen geen stoffen voor welke vorm van inwendig gebruik dan ook. Niet voor voeding, diervoeding, tabak, e-roken of farmaceutische producten.

Indien u kleine hoeveelheden nodig heeft van producten die ook in onze Nederlandstalige webwinkel staan, kunt u meestal het beste daar bestellen, ook als u voor een bedrijf of instelling bestelt. Echter, heeft u een bepaalde kwaliteit nodig, of is documentatie, bijvoorbeeld ten behoeve van cosmetica productie, nodig: neem dan altijd ruim op tijd contact op met onze klantenservice.

Naast de producten in de webwinkel leveren we als groothandel diverse andere producten, echter meestal niet uit voorraad. Producten die we leveren vallen in twee groepen uiteen:

Geurstoffen

Naast de bijna 300 geurstoffen uit het vaste assortiment zijn enkele duizenden andere leverbaar, in principe al vanaf 1 gram. Daarnaast zijn diverse andere stoffen die gebruikt werden en worden in de parfumwereld leverbaar zoals diverse oplosmiddelen, hulpstoffen, kruiden en harsen. Ook verpakkingen voor parfums en andere geurproducten kunnen worden besteld.

Cosmetica grondstoffen

Naast de ongeveer 200 grondstoffen, gereedschappen en verpakkingen uit het vaste assortiment zijn enkele honderden andere leverbaar, vaak al vanaf 1 kg / 100 stuks.

Wilt u geurstoffen of andere grondstoffen gebruiken voor productie van cosmetica, geef dat dan duidelijk aan, evenals de (eventuele) benodigde documentatie. Hou er rekening mee dat het maken van documentatie en het geschikt maken van stoffen voor cosmeticaproductie veel tijd kan kosten. Nogmaals: we verkopen geen stoffen voor welke vorm van inwendig gebruik dan ook. Niet voor voeding, diervoeding, tabak, e-roken of farmaceutische producten.

Bij interesse kunt u het beste vragen om beschikbaarheid en prijs via email. Vermeld bij uw aanvraag verder altijd de bedrijfsgegevens.

Waar we goed in zijn

We zijn goed in het vinden van bijzondere geurstoffen, bijzondere kwaliteiten en in kleine hoeveelheden. We kunnen daarnaast bijna altijd alle gewenste documentatie verzorgen. Er is hierbij een grote mits: mits de klant tijd heeft en mits de klant bereid is de kosten ervoor te betalen. Heeft u tijd en wilt u betalen: alles dat redelijkerwijs mogelijk is op dit gebied nemen we aan.

Waar we niet goed in zijn

We zijn niet goed in snel en goedkoop. Zoekt u een voordeliger leverancier dan u nu heeft: het komt regelmatig voor dat we goedkoper zijn, maar we maken er geen werk van. Is de prijs belangrijker dan de kwaliteit en zorg die wij aan onze producten en klanten proberen te besteden: zoek vooral naar een andere leverancier. We doen ook niet aan spoed, we proberen alles zorgvuldig en met aandacht te doen, dat kost tijd. Heeft u die niet: kijk dan vooral verder.