Welkom bij Hexapus

We leveren geurstoffen, cosmeticagrondstoffen en andere zaken in kleinere en grotere hoeveelheden aan onze klanten in (hoofdzakelijk) de Europese Unie.

Hexapus is de groothandel website van De Hekserij. Ook vindt u hier de Engelstalige webwinkel.

Onze Nederlandstalige webwinkel heeft een breder assortiment dan onze groothandel, de groothandelsactiviteiten richten zich allereerst op geurstoffen voor gebruik in cosmetica waaronder parfums en voor gebruik in andere geurproducten zoals kamerparfums. Daarnaast leveren we cosmeticagrondstoffen en natuurlijke grondstoffen zoals harsen en kruiden voor technisch gebruik.

Bent u particulier, of heeft u kleinere hoeveelheden van grondstoffen nodig dan kunt u het beste bestellen in onze webwinkel. Heeft u grotere hoeveelheden nodig, of producten die niet in onze webwinkel staan, vraag dan om beschikbaarheid en prijs via email. Ook als u bijzondere documentatie nodig heeft zoals specificaties, CoA's, statements en declaraties, omdat u onze producten in cosmetica wil gebruiken. Neem dan eerst contact op via email.

De Hekserij verkoopt geen producten bedoeld voor inwendig gebruik, dat geldt zowel voor inslikken (voedsel, medicijnen), e-sigaretten als inspuiting.