Groothandel

We leveren geurstoffen, cosmeticagrondstoffen en andere zaken in kleinere en grotere hoeveelheden aan onze klanten in (hoofdzakelijk) de Europese Unie.

Hexapus is de groothandel website van De Hekserij. Ook vindt u hier de Engelstalige webwinkel.

Indien u kleine hoeveelheden nodig heeft van producten die ook in onze Nederlandstalige webwinkel staan, kunt u daar het beste bestellen, ook als u voor een bedrijf of instelling bestelt. Heeft u duidelijk grotere hoeveelheden nodig kunt u altijd een offerte aanvragen voor elk product in de webwinkel.

Naast de producten in de webwinkel leveren we als groothandel diverse andere producten, echter meestal niet uit voorraad. Producten die we leveren vallen in drie groepen uiteen:

Geurstoffen

Naast de ruim 250 geurstoffen uit het vaste assortiment zijn enkele duizenden andere leverbaar, vaak al vanaf 1 kg. Daarnaast zijn diverse andere stoffen die gebruikt werden en worden in de parfumwereld leverbaar zoals diverse oplosmiddelen, hulpstoffen, kruiden en harsen. Ook verpakkingen voor parfums kunnen worden besteld.

Cosmetica grondstoffen

Naast de ongeveer 250 grondstoffen, gereedschappen en verpakkingen uit het vaste assortiment zijn enkele duizenden andere leverbaar, vaak al vanaf 1 kg / 100 stuks.

Natuurlijke grondstoffen

In het vaste assortiment komt het weinig tot uitdrukking, maar als groothandel leveren we diverse natuurlijke grondstoffen voor technisch gebruik, zoals kruiden, harsen, pigmenten en oliën. Technisch gebruik wil zeggen dat deze producten niet bedoeld zijn voor inwendig gebruik, niet voor gebruik in medicijnen of homeopatische medicijnen als bedoeld in de wet.

Bij interesse kunt u het beste vragen om beschikbaarheid en prijs via email. Vermeld het vooral als u documentatie nodig heeft zoals specificaties, CoA's, statements en declaraties, omdat u onze producten in cosmetica wil gebruiken, deze documentatie is niet automatisch beschikbaar of in de prijs inbegrepen. Vermeld bij uw aanvraag verder altijd de bedrijfsgegevens.